Refugi de Malniu

 1

El refugi de Malniu, al peu del Puigpedrós i els llacs de Meranges, és un refugi guardat que disposa de 32 places i flassades, servei de bar i menjars, estufa, llum, WC...

El refugi es troba obert els caps de setmana i períodes festius dels mesos d'hivern i diàriament des del 15 de juny al 15 de setembre. Accés en vehicle des de Meranges. i a peu des de Meranges 2 h.


INFORMACIÓ

SITUACIÓ: a la reserva natural Cerdanya-Alt Urgell, al municipi de Meranges, a 2.138m d'alçada.

ACCESOS I APROXIMACIÓ: Desviació a Ger de la N-260, accés per carretera fins a Meranges. passem el poble i seguim la pista forestal fins al refugi.

PROPIETAT: es un refugi de l'Ajuntament de Meranges.Va ser inaugurat el 1.954.

PLACES: disposa de 32 places. són lliteres corregudes. en absència del guarda, el refugi lliure disposa de 4 places.

SERVEIS: està obert del 15de juny fins el 15 de setembre i tots els caps de setmana. disposa de mantes, matalassos, llum, aigua, estufa, un espai comú-menjador, servei de bar, menjars, begudes, duxta i WC.

ACTIVITATS: senderisme i excursionisme per la zona del Puigpedrós i llacs de Meranges. Ascensions al Puigpedrós, Circ d'Engorgs, Carvassa, Puig Farinós... Forma part de l'Alta Ruta dels Càtars, GR 11 (travessia dels Pirineus). també es pot practicar l'Esquí de Muntanya i Raquetes de Neu i Escalada a la zona de Boulder, escoles d'escalada i clàssica al Roc colom.

 

 

facebook priri grifone-logo-biggest 2 neg logo alpinaok Two
logo feec5892 Logo color centrado 1-1 cerdanya andorra alt urgell

separador

logo isdin
julbo life HP LOGO