Reglament

13

* Per fer una reserva a la Ruta dels Estanys Amagats, contactar directament amb la Central de Reserves, fer-ho com a mínim amb 60h d'antelació, exceptuant si s'escau en cap de setmana o festiu. En cas de ser massa just es podran inscriure directament en els refugis de sortida, si es així s'hauran de fer càrrec de comprovar la disponibilitat dels refugis on es vulgui pernoctar i fer la reserva corresponent.

* Per formalitzar la reserva, cal pagar d'avançat 15€ de paga i senyal per persona i dia en els refugis de Cal Pere Sidro, Malniu, Estanys de la Pera i Cap del Rec.  Temporalment al Refugi de l’Illa s’ha de fer la reserva directa.

* Per anul·lar les reserves s'haurà de fer 7 dies abans de la data d'inici. Si no es així es perdrà la paga i senyal. Es recuperarà el preu del passaport, exceptuant 12€ de despeses de gestió (per reserva).

* Un cop anul·lat es retornaran el total de les pagues i senyals i el preu del passaport (forfait), exceptuant 12€ per les despeses de gestió (per reserva).

*Els refugis accepten tarja de crèdit, ecxepte Cal pere Sidro.

Els 15 € de la paga i senyal es descomptaran directament en els refugis de Cal Pere Sidro, Malniu, Estanys de la Pera i Cap del Rec.

* Si per causes imprevistes heu de passar la nit en un refugi on no teniu reservat perdreu la paga i senyal, així haureu de pagar el total que es correspon.

* Si es decideix abandonar la travessa comunica-ho a la Central de Reserves i al refugi on  correspondria dormir.

* És obligatori pernoctar com a mínim en un dels refugis guardats. Aquesta pernoctació haurà de ser com a mínim de Mitja pensió.

* Cal que el refugi d'inici sigui el mateix que el final.

* Tan bon punt s'obtingui el passaport no es retornaran el diners del mateix.

* La sortida es pot fer des de: 
Refugi de Malniu, Cal Pere Sidro i Cap del Rec.

* S'han de respectar els horaris dels refugis.

* Podeu fer la travessa en el sentit que vulgueu.

* Per completar la travessa correctament heu de obtindré el segell de tots el refugis, exceptuant en el cas de la Categoria Cims.
Sempre que el refugi estigui tancat tindràs un segell al teu a l'abast per segellar-te tu mateix. En el cas del refugi de l 'Illa el segell el trobaràs en els Refugis de Malniu o Estanys de la Pera.
* Podeu completar la travessa durant tota la temporada.

* Trail Estany Amagats: L'objectiu es realitzar el circuit amb el mínim temps possible. Cal completar l'itinerari i els seus punts de pas i control en menys de 48 hores,en cas de fer més temps es passaria a la categoria següent. No es necessari fer els cims proposats.

* Travessa: Cal obtindre el segell de tots els refugis. Es pot completar la travessa durant tota la temporada. Les variants Natur i Cultur, son opcions complementaries de la ruta.

* Cims - Talaies Frontereres: Per demostrar que heu assolit els cims inclosos dins la travessa, s'haurà de fer mitjançant una fotografia (càmera digital, mòbil o vídeo) al costat de cada un dels cims. Aquesta fotografia s'haurà de mostrar en el següent refugi de pas.

* Els organitzadors de la travessa no ens fem responsables de que pugui passar durant el recorregut. És aconsellable disposar de l'assegurança corresponent de FEEC, FEDME i o similars.

 

 

facebook priri grifone-logo-biggest 2 neg logo alpinaok Two
logo feec5892 Logo color centrado 1-1 cerdanya andorra alt urgell

separador

logo isdin
julbo life HP LOGO